background



....

Nuffnang

26 April 2010

Cerita hujung minggu

Sab2 baru2 ni aku x keluar kemana-mana kerana anakku yang sulung bersekolah kerana ganti untuk hari raya nanti. Jadi sempatlah aku kemaskan rumah sikit2 sebab minggu depan aku dah mula nak ngecat umah aku. X sabar rasanye nak ngecat. Semalam aku bawa anak2ku ke giant saje nak survey kut2 ada pamper murah bolehlah beli  tapi lain pulak yang dirembatnye. Anak2ku mcm2 yang diorang beli abis duit aku. Hampeh nak beli pamper terus x jadi.   

myspace graphics

myspace graphics

20 April 2010

Baru belajar buat blog

Salam rakan2 blog sekelian, hari ni aku bertekad utk cuba buat intro blog hotummie ini sampai aku pening lebih2 lagi masa nak masuk gambar profile aku.Dah dekat 2 minggu aku dok buat blog ni.Jelous juga tengok member2 ada blog sendiri.

myspace graphics

myspace graphics